با اعجاز «هل» آشنا شويم


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



«هل»؛میوه گیاهی از تیره زنجبیل‌ است و انواع مختلف آن شامل هل سیاه،هل سفید و هل سبز هستند كه نوع سبز آن عطر تندتری دارد.

 مطالعات نشان میدهد كه این چاشنی خواص درمانی مفیدی دارد از جمله این كه به عنوان دارو برای معالجه سرفه،سرماخوردگی و تب استفاده می ‌شود.

به نوشته روزنامه اكسپرس،سایرخواص درمانی هل عبارتند از:

- دانه«هل»تقویت‌كننده معده،ضد نفخ و بادشكن است و درضمن به هضم غذا نیزكمک می كند.

- در صورتی كه عرق بدبویی دارید یا دهان شما بوی خوبی نمی ‌دهد،شش گرم «هل» را با غلاف آن به‌ صورت چای دم كنید و در طول یک روز به مرور بنوشید.

- این چاشنی برای درمان استفراغ و تهوع نیز توصیه می ‌شود.

- «هل» تقویت ‌كننده قلب و اعصاب است اما مصرف زیاد آن،هم تپش قلب را افزایش میدهد و هم برای بیماری‌های روده و ریه مفید نیست.

- مصرف «هل» برای رفع سردرد و كاهش حملات بیماری صرع نیز سودمند است.
 




:: موضوعات مرتبط: متفرقه , ,
:: بازدید از این مطلب : 792
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
ن : Bahram
ت : جمعه 11 فروردين 1391
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:









نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان Harmonic... و آدرس bahram3.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com